Цифровий актив для України

За сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компанії «HP» та «Microsoft», Департаменту освіти і науки Запорізької ОДА. 18 квітня 2023 року викладачі та майстри виробничого навчання, вихователі гуртожитку, керівник гуртка Державного навчального закладу “Запорізький професійний ліцей сервісу” отримали 30 ноутбуків для забезпечення своєї роботи.

Це стало можливим завдяки спонсорам, а також наполегливій роботі та бажанню працівників Департаменту освіти і науки Запорізької ОВА забезпечити працівників ліцею сучасними засобами комп’ютерної техніки. Щиро Вам дякуємо!!!!!

Захист дипломних робіт

22 лютого в Державному навчальному закладі “Запорізький професійний ліцей сервісу” відбувся захист дипломних робіт групи 17/22 з професії Перукар (перукар – модельєр). Манікюрник. Майстер виробничого навчання – Дмитренко Неллі Григорівна.

Інтерактивне заняття

30.01.2024, зі здобувачами освіти групи 6/22 з професії “Квітникар.Флорист” практичним психологом Яхновою О.В. проведене інтерактивне заняття. В ході спілкування та ігрової взаємодії, учні мали змогу удосконалити комунікативні навички і перевірити власну креативність, а також звернули увагу на особливості та відмінності сприйняття звичайних понять різними людьми, що сприяє формуванню толерантного ставлення до інакшої точки зору.

Перемога у всеукраїнському пізнавальному конкурсі “Я — Людина!”

Здобувачі освіти групи 7/22 разом з майстром виробничого навчання Шульгою О.С. та соціальним педагогом Онищуком О.І. здобули переможні місця у Всеукраїнському пізнавальному конкурсі “Я — Людина!”. Метою конкурсу була популяризація знань про нашу планету, про її різноманітність, знайомство молоді із звичаями, традиціями, цінностями, досягненнями та невдачами цивілізацій та народів світу для формування толерантного ставлення до […]

x