Виховна година “Енергетики і їх вплив на організм підлітка”

Майстер в/н Шульга О.С. та класний керівник Сиротенко В.І. в групі 7/22 першого курсу “Перукар (перукар – модельєр) Манікюрник”. Провели виховну годину за темою “Енергетики і їх вплив на організм підлітка”. Пі час спілкування обговорювались питання: 1) Чому молодь вживає ці напої? 2) Їх склад, який змушує організм витрачати внутрішні енергетичні ресурси в прискореному темпі. 3) Як реагує організм підлітка і що відбувається після ефекту “активності”. Висновок виховної години: “Енергетики – оманлива користь та реальна небезпека”.

Захист дипломних робіт

22 лютого в Державному навчальному закладі “Запорізький професійний ліцей сервісу” відбувся захист дипломних робіт групи 17/22 з професії Перукар (перукар – модельєр). Манікюрник. Майстер виробничого навчання – Дмитренко Неллі Григорівна.

Інтерактивне заняття

30.01.2024, зі здобувачами освіти групи 6/22 з професії “Квітникар.Флорист” практичним психологом Яхновою О.В. проведене інтерактивне заняття. В ході спілкування та ігрової взаємодії, учні мали змогу удосконалити комунікативні навички і перевірити власну креативність, а також звернули увагу на особливості та відмінності сприйняття звичайних понять різними людьми, що сприяє формуванню толерантного ставлення до інакшої точки зору.

Перемога у всеукраїнському пізнавальному конкурсі “Я — Людина!”

Здобувачі освіти групи 7/22 разом з майстром виробничого навчання Шульгою О.С. та соціальним педагогом Онищуком О.І. здобули переможні місця у Всеукраїнському пізнавальному конкурсі “Я — Людина!”. Метою конкурсу була популяризація знань про нашу планету, про її різноманітність, знайомство молоді із звичаями, традиціями, цінностями, досягненнями та невдачами цивілізацій та народів світу для формування толерантного ставлення до […]

x