Результати Всеукраїнського конкурсу “Зелена хвиля перемоги”

В рамках конкурсу “Зелена хвиля перемоги”, проведеного Всеукраїнською благодійною організацією “Інститут місцевого розвитку”, дівчатами групи 4/20 з професії “Квітникар. Флорист” під керівництвом майстра в/н Клименко О.В. та викладача біології Яхнової О.В., висаджена найбільша кількість саджанців (понад 150 рослин, серед яких квіти соняшника, гвоздика та чорнобривці).

Результат – перемога в одній із номінацій проєкту “Добрі сусіди-одна країна”, і отримання гранту на придбання садового інвентарю для подальшого навчання майбутніх квітникарів та благоустрою території ліцею.

Щиро дякуємо і пишаємось кожним, хто долучився до заходів з озеленення громадського простору.

Захист дипломних робіт

22 лютого в Державному навчальному закладі “Запорізький професійний ліцей сервісу” відбувся захист дипломних робіт групи 17/22 з професії Перукар (перукар – модельєр). Манікюрник. Майстер виробничого навчання – Дмитренко Неллі Григорівна.

Інтерактивне заняття

30.01.2024, зі здобувачами освіти групи 6/22 з професії “Квітникар.Флорист” практичним психологом Яхновою О.В. проведене інтерактивне заняття. В ході спілкування та ігрової взаємодії, учні мали змогу удосконалити комунікативні навички і перевірити власну креативність, а також звернули увагу на особливості та відмінності сприйняття звичайних понять різними людьми, що сприяє формуванню толерантного ставлення до інакшої точки зору.

Перемога у всеукраїнському пізнавальному конкурсі “Я — Людина!”

Здобувачі освіти групи 7/22 разом з майстром виробничого навчання Шульгою О.С. та соціальним педагогом Онищуком О.І. здобули переможні місця у Всеукраїнському пізнавальному конкурсі “Я — Людина!”. Метою конкурсу була популяризація знань про нашу планету, про її різноманітність, знайомство молоді із звичаями, традиціями, цінностями, досягненнями та невдачами цивілізацій та народів світу для формування толерантного ставлення до […]

x