Перемога у всеукраїнському пізнавальному конкурсі “Я — Людина!”

Здобувачі освіти групи 7/22 разом з майстром виробничого навчання Шульгою О.С. та соціальним педагогом Онищуком О.І. здобули переможні місця у Всеукраїнському пізнавальному конкурсі “Я — Людина!”. Метою конкурсу була популяризація знань про нашу планету, про її різноманітність, знайомство молоді із звичаями, традиціями, цінностями, досягненнями та невдачами цивілізацій та народів світу для формування толерантного ставлення до відмінностей, які нас оточують.

Конкурс приурочується до кількох подій: “Міжнародний День толерантності”, “День Гідності та Свободи”, ухвалення закону “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)”.

I місце!

Олянська Варвара, Савчук Ірина, Аленічева Крістіна.

II місце!

Єфімова Анастасія, Карпович Анастасія, Кучменко Вікторія, Різніченко Наталія, Тоцька Вероніка.

Вітаємо переможців!

Захист дипломних робіт

22 лютого в Державному навчальному закладі “Запорізький професійний ліцей сервісу” відбувся захист дипломних робіт групи 17/22 з професії Перукар (перукар – модельєр). Манікюрник. Майстер виробничого навчання – Дмитренко Неллі Григорівна.

Інтерактивне заняття

30.01.2024, зі здобувачами освіти групи 6/22 з професії “Квітникар.Флорист” практичним психологом Яхновою О.В. проведене інтерактивне заняття. В ході спілкування та ігрової взаємодії, учні мали змогу удосконалити комунікативні навички і перевірити власну креативність, а також звернули увагу на особливості та відмінності сприйняття звичайних понять різними людьми, що сприяє формуванню толерантного ставлення до інакшої точки зору.

Корисні подарунки!

Звітуємо! Ось такі корисні подарунки ми змогли придбати, використовуючи грошові сертифікати, які отримали за перемогу (1 місце) у конкурсі поетичних сторінок Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай від НБУ:Настільні ігри для проведення якісних та динамічних годин спілкування і виховних годин.Також були придбані і оновлені куточки з українською символікою.Графічний планшет, з яким уроки в […]

x

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/opt/alt/php74/var/lib/php/session) in Unknown on line 0