Вітаємо з перемогою!

Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді за сприяння Міністерства освіти і науки України напередодні новорічних свят була ініційована Акція-конкурс “Новорічна листівка на передову”.

Метою акції було підняти бойовий дух українських військових і нагадати про важливе: їх чекають вдома!

Найкращі листівки, які пройшли обласні етапи відбору потрапили на Всеукраїнський етап. Надруковані листівки, створені на основі учнівських малюнків, встигли до свят порадувати наших Героїв!

Серед переможців Всеукраїнського етапу конкурсу і наша здобувачка освіти ІІ курсу групи 18/21 з професії “Перукар.Манікюрник” Мастікова Діана (керівник проєкту Яхнова О.В.).

Щиро вітаємо Діану, пишаємося нашою патріотично налаштованою та творчою молоддю! Бажаємо подальших звершень і перемог!

Захист дипломних робіт

22 лютого в Державному навчальному закладі “Запорізький професійний ліцей сервісу” відбувся захист дипломних робіт групи 17/22 з професії Перукар (перукар – модельєр). Манікюрник. Майстер виробничого навчання – Дмитренко Неллі Григорівна.

Інтерактивне заняття

30.01.2024, зі здобувачами освіти групи 6/22 з професії “Квітникар.Флорист” практичним психологом Яхновою О.В. проведене інтерактивне заняття. В ході спілкування та ігрової взаємодії, учні мали змогу удосконалити комунікативні навички і перевірити власну креативність, а також звернули увагу на особливості та відмінності сприйняття звичайних понять різними людьми, що сприяє формуванню толерантного ставлення до інакшої точки зору.

Перемога у всеукраїнському пізнавальному конкурсі “Я — Людина!”

Здобувачі освіти групи 7/22 разом з майстром виробничого навчання Шульгою О.С. та соціальним педагогом Онищуком О.І. здобули переможні місця у Всеукраїнському пізнавальному конкурсі “Я — Людина!”. Метою конкурсу була популяризація знань про нашу планету, про її різноманітність, знайомство молоді із звичаями, традиціями, цінностями, досягненнями та невдачами цивілізацій та народів світу для формування толерантного ставлення до […]

x