Вітаємо з перемогою!

Сьогодні “ТАЛАН” – центр фінансових знань Національного банку України оголосили результати конкурсу поетичних сторінок з платіжної безпеки, що відбувся в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай.

Конкурс проходив з 2 жовтня до 17 листопада, участь взяли 1040 талановитих учнів і студентів віком від 6 до 21 року з усіх куточків України під керівництвом педагогів-менторів. Всього організатори отримали 208 поетичних сторінок.

Команда здобувачів освіти 1 курсів нашого ліцею здобула перемогу у конкурсі поетичних сторінок з платіжної безпеки, а саме посіла

1 місце

Навчальний заклад: ДНЗ “Запорізький професійний ліцей сервісу”

Команда здобувачів освіти: Шалімова Валерія (гр. 3/23), Пальчик Софія (гр. 4/23), Платана Тетяна (гр.21/23), Синьоока Вероніка (гр. 4/23), Бідлецька Дарина (гр. 3/23).

Педагог-ментор: практичний психолог Яхнова Олена Володимирівна.

Посилання на поетичну сторінку: https://cutt.ly/mwD8fZNz.

Приємним бонусом є нагороди для переможців:

Команда, яка посіла 1 місце, отримає 1 сертифікат на купівлю книжок з фінансової грамотності та підприємництва і настільних ігор на суму 4 000 грн.

Ментор, який очолював команду переможців, що посіла 1 місце, отримає сертифікат на купівлю електронної техніки на суму 5 000 грн.

Також всі учасники конкурсу отримають електронні сертифікати про участь.

Щиро вітаємо команду наших переможців і дякуємо за ваші неймовірні вірші та їх творче оформлення! Це була цікава і креативна подорож у поетичний світ безпеки платежів, яку ми запам’ятаємо надовго!

Більше інформації – на сайті за посиланням: https://promo.bank.gov.ua/mentors-stopfraud/.

Заходи – організовані Національним банком за підтримки Проєкту USAID “Реформування фінансового сектору”.

Захист дипломних робіт

22 лютого в Державному навчальному закладі “Запорізький професійний ліцей сервісу” відбувся захист дипломних робіт групи 17/22 з професії Перукар (перукар – модельєр). Манікюрник. Майстер виробничого навчання – Дмитренко Неллі Григорівна.

Інтерактивне заняття

30.01.2024, зі здобувачами освіти групи 6/22 з професії “Квітникар.Флорист” практичним психологом Яхновою О.В. проведене інтерактивне заняття. В ході спілкування та ігрової взаємодії, учні мали змогу удосконалити комунікативні навички і перевірити власну креативність, а також звернули увагу на особливості та відмінності сприйняття звичайних понять різними людьми, що сприяє формуванню толерантного ставлення до інакшої точки зору.

Перемога у всеукраїнському пізнавальному конкурсі “Я — Людина!”

Здобувачі освіти групи 7/22 разом з майстром виробничого навчання Шульгою О.С. та соціальним педагогом Онищуком О.І. здобули переможні місця у Всеукраїнському пізнавальному конкурсі “Я — Людина!”. Метою конкурсу була популяризація знань про нашу планету, про її різноманітність, знайомство молоді із звичаями, традиціями, цінностями, досягненнями та невдачами цивілізацій та народів світу для формування толерантного ставлення до […]

x